Menu
Košarica

Delovna oblačila

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSBOSMAN
Udobna bombažna delovna jakna Bosman s kontrastnimi belimi šivi in pokončnim ovratnikom. Prostorni žepi za shranjevanje.Zapenjanje s kovinskimi gumbiDva zgornja žepa s poklopcem, ki se zapirata s kovinskimi gumbiDva stranska žepa s pritrditvijoDvodelni rokavi, zaključeni s kovinskimi manšetami..
25.55€ 30.78€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSDROGOWIEC
Visoko vidna delovna jakna Drogowiec poskrbi za večjo varnost in prepoznavnost zaposlenih. Odsevni elementi zagotavljajo večjo vidljivost v temi. Odlikuje jo sodoben dizajn in odlične lastnosti materiala.Standard: EN ISO 20471Zapiranje z zadrgoNotranja obloga za zašči..
48.41€ 58.32€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSDROGOWIECS
Zaščitna delovna jakna Drogowiec je namenjena delavcem, ki opravljajo dela v bližini cestnega prometa, žerjavov in drugih motornih vozil podnevi in ponoči . Odsevni elementi zagotavljajo boljšo vidljivost in večjo varnost tudi v temi.  Standard: EN ISO 20471Dva odsevna traku širine 5 ..
25.55€ 30.78€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSEXPERT
Delovna jakna Ekspert z zapiranjem na zadrgo in ovratnikom , ki ščiti pred vrezi. Dodani odsevni elementi poskrbijo za boljšo vidnost.Zapiranje s plastično zadrgoPokončni ovratnik s protivrezno zaščito Dva vstavljena žepa z zapiranjem na zadrgo na prsihDva stranska vstavl..
43.62€ 52.56€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSFACHOWIEC
Delovna jakna Fachowiec z odsevnimi elementi in prostornimi žepi za shranjevanje. Odporna na mehanske poškodbe, zračna in udobna. Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnik Ojačitev iz kordure na predelu ramen z odsevnim zaključkom Dva žepa s poklopcem in zapiranjem z velcro trakom na prsihDva ..
33.02€ 39.78€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSFLEXICAMO
Udobna in vzdržljiva delovna jakna Flexicamo za dela v težkih delovnih pogojih. Z dodanimi odsevnimi in maskirnimi elementi. Ojačitve iz kordure na predelu ramen in komolcev poskrbijo za še večjo trpežnost.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnik Ojačitev iz kordure na..
34.21€ 41.22€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSGLADIATOR
Trpežna delovna jakna Gladiator je zaradi svojega funkcionalnega kroja izjemno udobna in vas ne bo ovirala pri gibanju. Mešanica bombaža in poliestra zagotavlja estetski videz in odpornost proti mehanskim poškodbam.Zapiranje s plastično zadrgoDva vstavljena žepa s poklopcem..
30.03€ 36.18€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSKING
Delovna jakna King z nastavljivim pasom za dobro prileganje in več udobja. Narejena je iz mešanice bombaža in poliestra, ki zagotavlja veliko obstojnost in minimalno krčenje.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikDva žepa s kontrastnim vstavkom in poklopcem na prsihŽep za mobiln..
14.64€ 17.64€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSLESNIK
Udobna in izjemno trpežna delovna jakna Lešnik z vojaškim motivom. Narejena je iz mešanice bombaža in poliestra. Oblačila iz te tkanine ohranjajo svoj videz dlje in jih je enostavno vzdrževati.Zapiranje z gumbiObrnjen ovratnikDva zgornja žepa – desni prekrit s poklopcem na prsih, na ..
23.16€ 27.90€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSLION
Izjemno udobna delovna jakna Lion narejena pretežno iz bombaža z dodatkom poliestra, ki poskrbi za večjo trpežnost. Enostavno zapiranje z zadrgo.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikDva zgornja žepa s kontrastnim vstavkom in s poklopcem na prsih z zapiranjem z velcro trakomDva spod..
14.34€ 17.28€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSPOSEJDON
Funkcionalna in trpežna delovna jakna Posejdon s prostornimi žepi za shranjevanje raznih delovnih pripomočkov. Namenjena je za zaščito uporabnikov, hkrati pa zagotavlja estetski videz.Zapiranje z zadrgoDva vstavljena žepa s poklopcem in zapiranjem z velcro trakom na prsihO..
21.66€ 26.10€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSROCKY
Udobna delovna jakna Rocky s prostornimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov in ojačitvami iz kordura tkanine za še večjo vzdržljivost.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikOjačitve iz kordure na predelu ramenDva žepa s vstavkom in poklopcem iz kordure na prsihŽep za mobil..
16.66€ 20.07€
Prikazujem 1 od 12 do 77 (7 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem