Menu
Košarica

Ostalo

Blagovna znamka: Sara WW Model: DSSTEXAS
Izjemno udobna in moderna delovna srajca Texas iz 100% bombaža.Zapiranje z gumbiOvratnik v kontrastni barvi Dva žepa na prsih s poklopcemEnodelni rokavi zaključeni z manšetami in gumbomKontrastni šiviZa ogled celotne kolekcije delovnih oblačil Texas kliknite tukaj...
30.69€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DH34SBOSMAN
Tričetrtinske delovne hlače Bosman Iz 100% bombaža za več udobja in izjemno trpežnost. Veliko prostornih žepov za shranjevanje pripomočkov in trojni notranji šivi za še večjo vzdržljivost.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim trakom za regulacijo Dva vs..
35.55€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DH34SPOSEJDON
3/4 delovne hlače Posejdon primerne za delo v toplejših dneh, saj so izjemno udobne in zračne. Številni prostorni žepi nudijo veliko prostora za shranjevanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva sp..
31.50€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSBOSMAN
Bombažne kratke delovne hlače Bosman z nastavljivim pasom za optimalno prilagajanje. Hlače so izjemno trpežne in enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim trakom za regulacijo Dva vstavljena žepa Dva žepa zadaj Strans..
24.21€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSKING
Kratke delovne hlače King z elastičnim pasom za več udobja in dobro prileganje. Kontrastni in prostorni žepi nudijo veliko prostora za shranjevanje predmetov.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s kontrastnim vstavkom spredaj Zadnji del pasu – prišit elastični trak ..
13.14€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHKSLION
Delovne kratke hlače Lion so udobne in odporne, saj so narejene pretežno iz bombaža. Bombaž absorbira in hkrati odvaja toploto iz telesa. Dodatek poliestra poskrbi za še večjo odpornost tkanine, zaradi česar oblačila trajajo dlje.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s kontra..
13.77€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSPOSEJDON
Ohranite svežino tudi v poletnih dneh z udobnimi in zračnimi kratkimi delovnimi hlačami Posejdon. Narejene so iz izjemno obstojnega blaga in enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva ..
17.82€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSROCKY
Kratke delovne hlače Rocky, da se boste počutili udobno pri delu tudi v toplejših delovnih dneh. Prostorni žepi omogočajo shranjevanje pripomočkov. Kontrastni vstavki poživijo izgled.Zapiranje z zadrgo in gumbomŽepi s kontrastnimi vstavkiZadnji del pasu – prišit elasti..
15.12€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHKSTIGER
Kratke delovne hlače tiger iz Tiger iz mešanice poliestra in bombaža so izjemno udobne in obstojne. Prostorni žepi omogočajo shranjevanje delovnih pripomočkov. Kontrastni vstavki za popestritev. Zapiranje z zadrgo in gumbomKontrastna barva pasu in zank Pas na hrbtnem de..
14.22€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKSKING
Udoben in trpežen delovni kombinezon King za optimalno zaščito pred umazanijo. Izjemno obstojne barve in minimalno krčenje.Zapiranje z dvostransko zadrgo Pokončni ovratnikDva žepa s kontrastnim vstavkom in poklopcem na prsihŽep za mobilni telefon s kontrastnimi v..
35.46€
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem