Menu
Košarica

Notranji predpražniki

Predpražnik Spider Predpražnik Spider
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: NPMES
Profesionalni pralni predpražnik za nadzor nad umazanijo za komercialno uporabo. Zaradi izredne vpojnosti in trpežnosti je predpražnik primeren tudi za frekventna območja, kot so vhodi, hodniki, recepcije, ... Širok izbor barv bo zagotovil odlično ujemanje z vašo notranjostjo. Izbira med gumijas..
24.84€ 28.55€
Predpražnik Spider xl Predpražnik Spider xl
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: NPMESxl
Predpražnik Spider xl za nadzor nad umazanijo s povečano močjo.Zaradi višjih vlaken ima ta predpražnik povečano sposobnost zajemanja umazanije in vlage, zaradi česar je primeren tudi za bolj umazana območja, kot so vhodi v proizvodne prostore, slačilnice, ...Prednosti:..
25.19€ 28.95€
Predpražnik Access Predpražnik Access
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: NPMEA
Profesionalni predpražnik za manjše prenašanje prahu. Najboljši način za preprečevanje vnosa umazanije in vlage v vašo zgradbi. Odlične funkcionalnosti.Prednosti:izdelano v EU izredno trpežen najlon (nylon) za učinkovit nadzor nad prahom, umazanijo in vlago 2 leti garancije podlaga..
19.65€ 22.59€
Logo predpražnik standard Logo predpražnik standard
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: NPMES
Okrepite svojo blagovno znamko s prilagojenim predpražnikom. Vizualizirajte logotip vašega podjetja s čudovito grafiko. Ustvarite očarljive oglase s temi popolnimi predpražniki za lovljenje umazanije. Logo predpražniki po meri so idealni tudi za frekventna območja. Lahko jih uporabite tudi za o..
50.37€ 57.90€
Logo predpražnik za evente Logo predpražnik za evente
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: PPLPE
Izstopajte iz množice z vrhunsko grafično podobo. Za posebne in ekskluzivne dogodke!Izstopajte med množico z našimi edinstvenimi talnimi sporočil. Odlično za prireditve in razstave.Prednosti:izjemna razločnost grafike kombinacija 100% velurja in prožnega lateksa brez PVC širine..
124.03€ 142.56€
Ergonomska opozorilna preproga RelaxS Ergonomska opozorilna preproga RelaxS
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: DPRSM
Ergonomska opozorilna preproga RelaxS proti utrujenosti, zasnovana s svetlo rumenimi obrobami, da pritegne pozornost in poveča zavest o nevarnosti na delovnem mestu. Obložena notranja konstrukcija spodbuja odlične lastnosti proti utrujenosti, njegova površinska tekstura in robovi z nizkim profi..
59.07€ 67.90€
Logo predpražnik premium Logo predpražnik premium
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: PPLPP
Logo predpražniki po meri za odličen prvi vtis v kombinaciji z odličnimi čistilnimi lastnostmi. Najsodobnejša print tehnologija za živahne logotipe in grafike, ki pritegnejo pozornost in so odlični za promocijsko uporabo in namestitev na mestu nakupa. Odlično se obnese tudi kot predpražnik za ..
74.87€ 86.06€
Predpražnik Superb Predpražnik Superb
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: NPMESUP
Predpražnik Superb ima edinstveno dvojno funkcijo (2v1). Močna vlakna iz monofilamentov odstranijo grobo umazanijo s podplata, medtem ko visoko zasukana vlakna absorbirajo in zadržujejo fin prah, umazanijo in vlago v predpražniku. Prednosti:izdelano v EU dvojna zmogljivost – strg..
33.70€ 38.74€
Ergonomska preproga Relax Ergonomska preproga Relax
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: DPRSM
Ergonomska preproga Relax je delovna preproga proti utrujenosti za ergonomsko olajšanje na delovnem mestu. Je trpežna gumijasta preproga, ki hkrati zagotavlja odličen oprijem in zmanjšuje utrujenost mišic in sklepov. Prednosti:ergonomski predpražnik za industrijska delovna mesta ..
56.46€ 64.90€
Ergonomska logo preproga RelaxL
Novo -13 % 7-15dni
Blagovna znamka: Matsfor Model: DPRLOM
Ergonomska logo preproga proti utrujenosti z grafiko po meri zagotavlja olajšanje mišic in sklepov, kjer ljudje stojijo dlje časa. Zraven blažilnih učinkov za vas, za vaše zaposlene ali za vaše stranke, vam ta ergonomska preproga omogoča učinkovito izpostavljanje vaše blagovne znamke ali podjet..
64.12€ 73.70€
Prikazujem 1 od 12 do 13 (2 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem