Storitve

Montaža protizdrsnih trakov

Naši protizdrsni trakovi in obloge preprečujejo drse in padce ter poškodbe, ki lahko nastanejo zaradi njih, ter izboljšajo uporabnost in varnost prostorov. Uporabljate jih lahko v bližini olja, masti in vode, v notranjih prostorih in tudi zunaj.

Označevanje tal

Naši označevalni trakovi PermaSafety so zelo trpežni in se uporabljajo za označevanje skladišč, raznih prehodov, poti, … So označevalni sistem, za takojšno in enostavno uporabo in imajo 2 letno garancijo. Je najbolj trpežen in učinkovit označevalni sistem, ki je na voljo.

Montaža oznak za slepe in slabovidne

Taktilne oznake se uporabljajo za opozarjanje slepih in slabovidnih na nevarnosti na poti. Taktilne oznake ločimo glede na material iz katerega so in glede na vrsto. Vrste taktilnih oznak so mehurčkaste, vodilne, ločevalne,za železniške postaje, opozorilne in cestne opozorilne. Vsaka od njih je namenjena za točno določeno opozarjanje.

Montaža talnih iger

Igra je pomembna vloga v otrokovem življenju, saj pripomore k razvoju otrokovih motoričnih sposobnosti, vzpodbujajo teleseno aktivnost ter vpliva na njegov razvoj.