Protizdrsni trak črn / svetleča črta

Protizdrsni trak črn / svetleča črta je najbolj stroškovno učinkovit fotoluminiscentni protizdrsni material. Fotoluminiscentni prah in paste so zelo dragi. Posamezne sorte višjih razredov stanejo več kot zlato. Mi vam ponujamo poceni alternativo.

Protizdrsni trak črn / svetleča črta je je sestavljen iz našega označevalnega fotoluminiscentnega traku (sredinska črta) in črnega standardnega protizdrsnega traku. Ker je linija svetlečega traku tanjša, se porabi manj dragega fotoluminiscentnega izdelka, kar zniža proizvodne stroške.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Pred nakupom preizkusite

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Protizdrsni trak črn / svetleča črta je genialen izdelek in predstavlja poceni alternativo.

Sestavljen je iz našega označevalnega fotoluminiscentnega traku (sredinska črta) in črnega standardnega protizdrsnega traku. Sredinska fotoluminiscentna linija je široka 10mm, širina črnega protizdrsnega traku na obeh staneh svetleče linije pa je 20mm. Celotna širina traku je tako 50mm ( priljubljena širina).

Ker je linija svetlečega traku tanjša, se porabi manj dragega fotoluminiscentnega izdelka, kar zniža proizvodne stroške.

Uporaba dveh kontrastnih barv ustvarja zelo viden učinek, kot nalašč za poudarjanje.

Odvisno od količine naročila vam lahko ponudimo tudi ostale širine in formate.

Uporaba našega črnega standardnega protizdrsnega traku zagotavlja vrhunsko raven oprijema. Vrednost koeficienta trenja daleč presega vse sedanje ali načrtovane predpise.

Ena od prednosti izdelka protizdrsni trak črn/svetleča črta v primerjavi z našim fotoluminiscentnim protizdrsnim trakom je, da ne izgleda tako umazan kot fotoluminiscentni protidrsni trak. Fotoluminiscentni protidrsni trak je nežno rumene barve, ki lahko hitro izgleda umazana. Vsi abrazivni materiali namreč enostavno privlačijo umazanijo, prah, onesnaževalce, itd.

Eden od razlogov zakaj, je črna barva protizdrsnih trakov tako zelo priljubljena je, da zlahka skrije umazanijo. Svetlejši odtenki so bolj občutljivi in so hitreje videti umazani. Zato je večina protizdrsnih trakov in oblog v stavbah črne barve.