Gumirani protizdrsni trakovi TRaKIZA

Naši gumirani protizdrsni trakovi so UV obstojni in odporni na slano vodo. Trakovi so samolepljivi. So brez grobega – ostrega granulata, zato so enostavni za čiščenje. Primerni tudi za živilska območja in za boso nogo ter lahka obuvala. Standardno v ponudbi tudi krogci za banje.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Na čolnih, bazenih, stopnicah, banjah, terasah, prhah, opremi za vodne športe, jadrnicah …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -40°C do +93°C

Barve

Črna, bela, siva, bež in prozorna.

gumirani-protizdrsni-trakovi

Črna

Bela

Siva
Pantone/RAL
Cool grey 10/7037

Bež
Pantone/RAL
452C/1035

Prozorna

gumiran-protizdrsni-trak

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v kateri koli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Gumirani protizdrsni trakovi
Naši prvi gumirani vodo-tesni protizdrsni trakovi. Imajo unikatno neabrazivno površino, ki ne drsi. Primerni so tudi za boso nogo in lahka obuvala. V mnogih primerih naši abrazivni standardni protizdrsni trakovi ne pridejo v poštev oz. niso idealna opcija.

Primeri, kjer je bolje uporabljati neabrazivne protizdrsne trakove:

  • omogočati morajo enostavno čiščenje,
  • zrna ne smejo odpadati oz. se luščiti,
  • ne smejo poškodovati gole kože, mokrih oblačil, tkanin ipd.,
  • kjer se uporabljajo čistilni stroji, ki niso primerni za grobe površine.

Enostavni za čiščenje. Brez skritih mest za bakterije.
Proizvedeni z reliefnim valjem, ki ne more ustvarjati skritih predelov, kjer bi se lahko namnožile bakterije ali zadrževala umazanija. Trakove enostavno obrišemo z mokro krpo. Idealni za kuhinje, proizvodnje sterilnih izdelkov, domača notranja stopnišča, območja za pripravo hrane.

Idealni za boso nogo in hišne copate
Idealni za uporabo v čolnih, jadrnicah, kopalnih banjah in drugih področjih, kjer hodimo bosi. Zagotavljajo popolno kombinacijo oprijema in udobja za boso nogo. Za uporabo v tuš kabinah ali kopalnih kadeh priporočamo uporabo naših protizdrsnih krogcev za banje.

Zaščita površin pred praskami
Naši gumirani protizdrsni trakovi so zaradi svoje debele homogene strukture zelo trpežni in zagotavljajo odlično zaščito pred udarci. Veliko naših strank jih uporablja za zaščito kovin pred praskami in poškodbami