Fotoluminiscentni označevalni trakovi

Izpad elektrike na delovnem mestu poveča nevarnost nesreč. Fotoluminiscentni označevalni trakovi so edinstveni izdelki, ki zagotavljajo odlično raven gotovosti in varnosti, saj absorbirajo svetlobo in svetijo zeleno v temi. Fotoluminiscenti označevalni trakovi nalepljeni na obzidne letve ali na okvirje vrat vam omogočajo, da se varno premikate po pešpoti vse do izhoda. Trakovi so samolepljivi in omogočajo enostavno namestitev. Njihova uporabnost se pokaže tudi v primeru požara.

Ponekod je uporaba fotoluminiscentnih trakov zakonsko predpisana.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -5°C do +50°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Pred nakupom preizkusite

Ker se zavedamo velike izbire, vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Uporaba fotoluminiscentnih trakov je zelo razširjena v ZDA, saj ima Amerika najstrožje predpise, za njihovo uporabo. Za visoke stavbe, kot so nebotičniki je obvezna uporaba trakov na obzidnih letvah.

V primeru požara se vroči dim v sobah in na hodnikih dviga proti stropu in povzroča nesrečnim prebivalcem številne težave. Dim preprečuje svetlobi, da prodre skozenj, zato postanejo stanovalci negotovi in se lahko izgubijo v goreči stavbi, tudi če so seznanjeni z zasnovo stavbe. Fotoluminiscentni označevalni trakovi nalepljeni na obzidnih letvah in na okvirjih vrat pa omogočajo ljudem, da se varno premikajo po pešpoti vse do izhoda.

Fotoluminiscentni trakovi se običajno uporabljajo kot baza v naših drugih materialih vključno s protizdrsnimi trakovi s svetlečo črto, fotoluminiscentnimi protizdrsnimi trakovi in več namenskimi oblogami.

Dobavljivi so v rolah različnih širin in v skoraj vseh možnih rezanih oblikah.

Fotoluminiscentni označevalni trakovi zagotavljajo odlično raven gotovosti in varnosti.

Če bi se radi prepričali o učinkovitosti izdelka v živo, nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu in poslali vam bomo vzorec.