Protizdrsne obloge za rolke (skateboard)

Pozor, skatearji! Potrebujete nekaj individualnega? Za občutek varnosti? Pri nas dobite vrhunske protizdrsne obloge za skate, narejene iz našega standardnega črnega protizdrsnega materiala. Debel material z veliko stopnjo granulacije in visokokakovostnim lepilom. Na zalogi imamo več različic protizdrsnih oblog za rolke. Naša najbolj priljubljena je konvencionalna, mineralna protizdrsna obloga.

Uporaba

Za rolke (skate, longboard)

Primeri uporabe

na rolkah (skateboard), longboard …

Primerne površine

les, plastika, kovina …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C

Standardne barve

Črna, modra, prozorna, rdeče / bela, rdeča, bela, fluorescentno rumena, rjava, črno / rumena, rumena, siva, zelena in svetleča v temi.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli barvi po Pantone ali RAL lestvici.

Kako lahko vidim trak na lastne oči?

Z veseljem vam pošljemo vzorce, saj želimo, da vidite ta edinstven izdelek iz prve roke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb “Zahtevaj vzorec”, izpolnite podatke in vam bomo poslali željen vzorec.

Podroben opis

Cenovno ugodna kvalitetna rešitev
Protizdrsne obloge za rolke zajemajo široko področje. Vsaka oseba ima svoje individualno mnenje, in si želi nekaj drugačnega. Večina protizdrsnih oblog za rolke je narejenih iz našega standardnega črnega protizdrsnega materiala. To je poceni material, ki pa je veliko boljši od drugih podobnih izdelkov, ki jih lahko najdemo na tržišču. Naš standardni protizdrsni material ni narejen da bi zmanjšal vaš proračun. Je debel, z veliko stopnjo granulacije in visoko kakovostnim lepilom.

Zaradi različnih zahtev nudimo naslednje različice protizdrsnega traku za rolke:

Konvencionalni protizdrsni trak za skate (rolka)
Naš najbolj priljubljen je konvencionalni mineralni protizdrsni trak.

Zračen
Veliko strank se odloči za zračen material. Z uporabo rotacijskega orodja vstavijo v izdelek majhne mikro pore. Ko uporabnik pritisne na izdelek se morebitni zračni mehurčki samodejno premaknejo in skozi te majhne pore odstranijo. Zračen material je najenostavnejši način, kako ustvariti popolnoma gladko površino, v kolikor z aplikacijo nimate veliko izkušenj.

Protizdrsni trakovi odporni na toploto za longboards (dolge rolke)
Dolge rolke so nekaj čisto drugega. Uporabniki le teh imajo povsem drugačne potrebe kot uporabniki običajnih rolk. Uporabniki dolgih rolk ostanejo na rolki veliko dlje, z nogami pa korigirajo smer gibanja. Posledica tega pa je velika količina ustvarjenega trenja. Trenje ustvarja veliko toplote, ki je tako visoka, da bi stopila konvencionalno plastiko. Mi imamo rešitev. Naš protizdrsni trak, odporen na toploto. Izgradnjo le tega je bilo potrebno spremeniti. Material je popolnoma odporen na toploto in ima globok oprijem, podoben našemu x- grobemu, da se prepreči drsenje.

Silikonski karbid (silicone carbide)
Na vašo zahtevo vam lahko dobavimo tudi protizdrsni trak za rolke na osnovi silikonskega (silicijevega) karbida. Čeprav je razlika v trdoti na MOH lestvici med našimi običajnimi minerali in silikonskim (silicijevim) karbidom minimalna, je ponudba tega materiala odvisna od minimalne količine naročil.

Tiskanje & trženje blagovne znamke
Za dokončanje procesa trženja blagovne znamke in ustvarja edinstvene identitete vam nudimo tiskanje podložnih varnostnih oblog in zgornjega tiska (gornji tisk je lahko v polnih barvah, podložne obloge pa so na splošno monotone). Prosimo, da se pozanimate o minimalni količini naročila.