Tekstilne protizdrsne obloge TRaKIZA

Naši tekstilni protizdrsni trakovi in obloge so vsestranski in zelo učinkoviti nedrseči mrežasti izdelki. Ponujamo veliko različnih vrst, debelin in barv. Izbirate lahko med samolepljivimi in nelepljivimi formati.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Pod preprogami, kopalnice, kuhinje, pod posodo, terasah …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker …

Barve

Črna, bež, bela, modra in rdeča.

Črna

Bela

Bež
Pantone/RAL
Warm grey 1/1015

Modra
Pantone/RAL
3015C/5015

Rdeča
Pantone/RAL
485C/3018

Protizdrsna mrežica

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Enostavna za rezanje
Nedrseče tkanine se ustvarjajo z nanašanjem protizdrsne pene na poliestrsko mrežico. Pri tem protizdrsna mrežica daje izdelku odlično moč, pena pa zagotavlja učinkovito protizdrsno zaščito. Vsi nelepljivi materiali so vodoodporni in se odlično obnesejo v mokrih okoljih. Medtem, ko je protizdrsna tkanina zelo vzdržjiva, pa se jo da enostavno razrezati v poljubne oblike in velikosti. Vse kar potrebujete so škarje ali nož.

Vrhunska raven oprijema brez ostrih delcev
V sami strukturi pene je na tisoče drobnih zračnih mehurčkov, Ob pritisku (oseb ali predmetov) se pena skrči to pa omogoča, da se material delno ovije okoli objekta. S tem se ustvari vrhunska raven oprijema. Ponudimo vam lahko pene različnih formatov in z različnimi stopnjami upora. Od tega pa je odvisna količina pritiska, ki se absorbira za učinkovito delovanje podlage. Celotna linija je brez kakršnihkoli abrazivnih mineralov, kar preprečuje poškodbe dragocenih in lahko uničljivih predmetov.

Stroškovno učinkovita
Celotna linija nedrsečih tkanin je izredno stroškovno učinkovita, ponudimo vam lahko vrhunske cene, ponavadi precej nižje, kot bi jih pričakovali. Večina naših nedrsečih tkanin je na voljo v velikih dolgih rolah, ki jih lahko razrežemo v kakršne koli oblike.

Tudi za plovila
Rdeča in modra sta naši najnovejši barvi. Zaradi svoje svetle in žive barve sta zelo popularni v navtični industriji. Nedrseče tkanine se odlično obnesejo na plovilih, saj preprečujejo zdrse in padce predmetov, medtem, ko je plovilo v gibanju.

Različne vrste naših nedrsečih tkanin:

  • Nelepljiva nedrseča tkanina:
    Barva, ki jo imamo na zalogi je bela. Odvisno od naročene količine, pa je moč dobiti katerokoli barvo.
  • Samolepljiva nedrseča tkanina:
    je samolepljiva različica nelepljive tkanine. Barva na zalogi je bela. Odvisno od naročene količine, pa je moč dobiti katerokoli barvo.
  • Tenura nedrseče tkanine:
    debele, nelepljive in nedrseče tkanine. Barve na zalogi so bela, črna, bež, rdeča in modra. Velikost rol je lahko do 1,5m v širino in do 25m v dolžino v beli in črni barvi in do 30m dolžine v bež barvi. Ponujamo pa vam tudi manjša maloprodajna pakiranja (v črni, beli in bež barvi) velikosti 508mm x 1,83m, opremljena s črtno kodo in opisom.