Novosti

Opozorilne / zaščitne obloge so namenjene za zaščito vašega avtomobila pred udarci in praskami, ki nastanejo pri parkiranju ali odpiranju vrat avtomobila. Hkrati pa vas opozarja na morebitno nevarnost.

Testirani po DIN67510. Svetijo več kot 600min oz še veliko več. Na voljo 2 vrsti. Med seboj se razlikujeta po svetilnosti in času oddajanja svetlobe. Za tla so na voljo tudi kot protizdrsni trakovi, ki so enostavni za čiščenje.

Ultra zmogljivi obojestranski lepilni trakovi, se uporabljajo za lepljenje ali montažo materialov. Primerni tudi za lepljenje v zahtevnih razmerah. Velik tekmec preizkušenim in testiranim metodam. Več …

Sanacija razpok na cestiščih z zrni iz termoplastike

Enostavna in cenovno ugodna rešitev za sanacijo razpok in manjših lukenj (premera 15-20cm) na cestišču. Brez dolgotrajnega zapiranja cestišč (popravilo traja približno 20 min in promet lahko ponovno steče).

Sanacija razpok na cestiščih s trakovi iz termoplastike

Uporabljajo se za tesnjenje spojev med starim in novim asfaltom po končani sanaciji poškodb na cestišču ali pa za tesnjenje razpok (največ 10mm široke in 5mm globoke) na cestišču in preprečitev njihovega širjenja.

Odsevni protizdrsni trakovi iz termoplastike

Predoblikovana termoplastika z odličnimi protidrsnimi lastnostmi. Trakovi so namenjeni označevanju področij, ki zahtevajo odlično protizdrsno zaščito (npr. stopnice), saj poskrbijo za varnost. Fleksibilni termoplastični material je enostaven za rezanje in montažo.