Grobi protizdrsni trakovi TRaKIZA

Sneg, led in blato z lahkoto izničijo protizdrsne lastnosti večine protizdrsnih trakov. Za vas imamo rešitev! Naš izbor – grobi protizdrsni trakovi prevlečeni z debelejšo granulacijo aluminijevega oksida za preprečitev zamašitve.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

stopnice, proizvodnje, skladišča, traktorji, avtovleke, fitnes naprave …

Primerne površine

Za večino površin kot so: epoxy, les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od – 30ºC do +70ºC

Standardne barve

črna, rumena in črno-rumena

grobi-protizdrsni-trakovi

Črna

Rumena
Pantone/RAL
113U/1023

Črna/rumena

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v kateri koli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podrobni opis

Bolj groba in zelo trpežna površina
Zgornja plast grobega protizdrsnega traku je v primerjavi z našim standardnim protizdrsnim trakom bolj groba, na kar nakazuje že samo ime traku.

Material (pesek), ki se uporablja za izdelavo grobih protizdrsnih trakov, je iz iste snovi, kot pri standardnih protizdrsnih trakovih. To je je aluminijev oksid. Razlika je le v velikosti zrn peska, ki so pri grobih trakovih večja. Večja zrna omogočajo globlji profil zgornje plasti traku. Bolj globok profil pa pomaga preprečevati zamašitve zaradi umazanije, prahu, ledu itd., hkrati pa zagotavlja veliko vzdržljivost traku.

Barve
Grob standardni protizdrsni trak je na voljo v črni, rumeni in črno/ rumeni barvi.

Velikosti
Trakovi so na voljo v širinah od 19mm do 1168mm. Po posebnem naročilu pa so na voljo tudi širine med 10 in 18 mm. Standardne širine, ki jih imamo na zalogi so 25mm in 50mm. Dolžina trakov na zalogi je 18,3m.

Uporaba
Zahvaljujoč bolj grobi površini so trakovi idealni za uporabo v okoljih izpostavljenih stalni umazaniji ali vodi (npr. industrijska območja in gradbišča). Globoke vdolbine na površini traku preprečujejo zamašitve in tako omogočajo ustrezno zaščito proti drsenju v zahtevnih okoljih.

Grob protizdrsni trak po meri
Grobi protizdrsni trakovi so na voljo v različnih oblikah, barvah (ki ustrezajo RAL in Pantone lestvici) in velikostih, ki pa so odvisne od količine naročila.