Odsevni trakovi

Odsevni trakovi so samolepilni in jih lahko uporabljate povsod, kjer je potrebna dobra vidljivost. Odsevni trakovi so najbolj uporabni v temnih prostorih ali tam, kjer je slabša vidljivost. Osvetljeni odsevajo svetlobo in nas opozorijo na mogočo nevarnost na poti.

Uporaba

Za povečanje vidljivosti.

Primeri uporabe

Delovni stroji, stebrički, zapornice, tovornjaki, kombiji …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, kovina …

Barve

Rumena, bela, rdeča, črna/rumena, rdeča/bela, modra, zelena in oranžna

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v kateri koli Pantone ali RAL barvi.

Pred nakupom preizkusite

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce odsevnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

V primeru slabe vidljivosti, na primer ponoči, lahko s pomočjo naših odsevnih trakov označite pot do domačega dvorišča in si tako zagotovite večjo varnost. Za boljšo vidljivost in varnost na cesti.

Trakovi so prevlečeni s plastjo trajnega lepila, ki zagotavlja dolgo prilepljenost na površino. Trakove lahko uporabite tudi na delovnih strojih, stebričkih, zapornicah, tovornjakih, kombijih …