Protikorozijska zaščita

Protikorozijski trak je eden od načinov, da se ustavi proces korozije v celoti. Je samolepilna plastična folija. Kadar je nameščena med dve kovinski površini prekine procese elektrolitov. S tem se preprečuje galvanska korozija. To je idealna rešitev, kadar  združujemo dve kovini, kot sta aluminij in jeklo.

Kliknite za več informacij

Protizdrsna mrežica Bookvi

Blažilna protizdrsna mrežica, je unikatni tekstilni protizdrsni trak ali obloga. Trak je samolepilni ali nelepljiv.  Narejena je iz zelo mehkega materiala in je popolnoma upogljiva. Njena tekstura pomaga pri preprečevanju poškodb predmetov in je idealna za zaščito le-teh na gladkih površinah.

Kliknite za več informacij

UHB lepilni trakovi

Ultra zmogljivi obojestranski lepilni trakovi se uporabljajo za lepljenje ali montažo materialov. Primerni so tudi za lepljenje v zahtevnih razmerah, saj so izdelani iz trpežne akrilne pene. Na obeh straneh so prevlečeni z lepilom občutljivim na dotik, kar ustvarja izredno močno vez.

Kliknite za več informacij

Obloge za stopniščne ograje

Blažilne obloge s površino z majhnimi luknjicami  so idealne za rabo na stopniščnih ograjah, lestvah, delovnih odrih, ipd. Obloge za stopniščne ograje so samolepilne. Nudijo vam boljši oprijem in lepši izgled.Uporabljajo se lahko na vseh trdih površinah, kjer si želite zagotoviti boljši oprijem ali nedrsnost.

Kliknite za več informacij