Popolni označevalni sistem PermaSafety Route

Po mnogih letih razvijanja sistema, ki vključuje vsa področja označevanja tal v tovarnah, zbirnih mestih, skladiščih in logističnih bazah, vam predstavljamo popoln sistem PermaSafety Route označevanje tal, ki vas ne omejuje na enostavne linije. Je vsestranski sistem, ki vas ne omejuje le na črte. Na voljo je širok izbor vizualnih pripomočkov za optimizacijo delovnega prostora. Zagotavlja čist in učinkovit objekt. Pomaga tudi vašim procesnim kontrolam.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Skladišča, proizvodne hale, hladilnice, avtoservisi, tehnični pregledi vozil, hodniki, vhodi, pisarne …

Primerne površine

Za večino površin kot so: keramika, granit, pvc, klinker, epoksi, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C.

Barve

Črna, bela, rumena, rdeča, modra, črna/rumena, rdeča/bela, oranžna, zelena in flour. rumena.

Ponujamo vam paleto možnosti po meri. Različne PermaSafety Route oblike, velikosti in barve izven naše standardne ponudbe. Za več informacij nas kontaktirajte.

Pred nakupom preizkusite

Ker se zavedamo velike izbire, vam z veseljem pošljemo vzorce označevalnih trakov. Želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Standardne oblike
Na zalogi imamo veliko oblik, ki so vam zmeraj na voljo.

Oblike po meri
Že naša standardna ponudba bi morala zadovoljiti večino zahtev, odvisno od količine naročila pa vam lahko dobavimo različne oblike po meri.

PermaSafety Route označevanje tal v primerjavi:

z barvanimi oznakami
Pobarvani znaki in oznake so sprva videti dobro. Njihova pomanjkljivost pa se pokaže med nanosom, saj je potrebno prostor med nanosom začasno zapustiti. Prostor pa je ponovno uporaben šele, ko se barva popolnoma posuši. To pa lahko traja kar nekaj časa.

Barvani znaki in oznake se hitro in enostavno umažejo. Zaradi peš prometa se sčasoma obrabijo, zato je potreben ponovni nanos. To pa pomeni ponovni izpad delovnega prostora in posledično izgubo proizvodnje in dohodka.

  • Hitra in enostavna montaža.
  • Takojšnja uporaba.
  • Enostavna zamenjava – če se trak uniči ali ob selitvi delovnega prostora.

s talnimi nalepkami
Talne nalepke so učinkovite, kadar se uporabljajo pravilno. Vendar pa je njihova uporaba zoprna, saj se zlahka povzročijo gube.

Tisk na mnogih talnih nalepkah hitro zbledi. To pomeni da znak sčasoma postane neuporaben.

Material je velikokrat zelo tanek. Zaradi tega se lahko pri odstranjevanju trga na kose. Odstranjevanje je lahko zelo zamudno.

  • Enostavna uporaba. Vzdržljivost PermaSafety Route odpravlja možnost napak.
  • Napis je zaščiten z zgornjo plastjo laminata, tako da se ne obrabi.
  • Ob odstranitvi ne razpade.