Obloge za stopniščne ograje

Obloge s površino z majhnimi luknjicami, blažilne na otip, so idealne za rabo na stopniščnih ograjah, lestvah, delovnih odrih, ipd. Obloge za stopniščne ograje so samolepilne. Nudijo vam boljši oprijem in lepši izgled.Uporabljajo se lahko na vseh trdih površinah, kjer si želite zagotoviti boljši oprijem ali narediti površino nedrsečo.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Na stopniščnih ograjah, lestvah, delovnih odrih …

Primerne površine

Za vse trde površine.

Barve

Črna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role. Dobavimo jih lahko tudi v kateri koli barvi.

Preizkusite pred nakupom 

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Ograje so pomemben del stopnišča, saj nam omogočajo dodatno varnost pri uporabi stopnic. Vendar ograje služijo svojemu namenu le, če ob prijemu nudijo dovolj oprijema. Poleg tega morajo biti na dotik prijetne, saj se nihče ne dotika rad mrzlih kovinskih cevi. Prav za te namene vam nudimo protizdrsno oblogo za stopniščne ograje.