Začasni protizdrsni trakovi TRaKIZA

Potrebujete protizdrsni učinek samo začasno? Želite po uporabi preprosto, brez sledi odstraniti trak? Za različne prireditve, kot so koncerti, plesi, tekme, uporabite začasne protizdrsne trakove! Imajo lepilo, ki se ne strdi popolnoma. Ko je trak odslužil svoj namen, ga preprosto odstranite!

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Za poroke, promocijski dogodki, koncerti in drugi primeri, kjer je potrebna začasna protizdrsna površina

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -5°C do +50°C

Barve

Črna, rumena in črno-rumena.

Črna

Rumena
Pantone/RAL
113U/1023

Črna/rumena

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Enostavno odstranjevanje
Začasni protizdrsni trakovi so samolepljivi in primerni za uporabo na območjih, kjer je potrebna začasna protizdrsna površina in na mestih, kjer je potrebno ohraniti estetiko. Namigujemo na to, da jih je mogoče zlahka odstraniti brez, da bi poškodovali površino. Naša redna ponudba protizdrsnih trakov ima najmočnejše znano lepilo. Lepilo smo spremenili tako, da trak med uporabo lepilo drži, vendar se ne strdi ob stiku. To omogoča čisto in enostavno odstranitev traku, ko je odslužil svoj namen.