Označevalni trakovi PermaSafety Smooth

Dovršen sistem za označevanje tal. Označevalni trakovi PermaSafety Smooth imajo vse lastnosti naših standardnih PermaSafety označevalnih trakov, z izjemo protidrsne površine. Površina traku je popolnoma gladka, kar omogoča lažje čiščenje in daje bolj estetski videz. PermaSafety Smooth označevalni trakovi se uporabljajo za označevanje skladišč, proizvodnih hal, hladilnic, hodnikov, poti …

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Skladišča, proizvodne hale, hladilnice, avtoservisi, tehnični pregledi vozil, hodniki, vhodi, pisarne …

Primerne površine

Za večino površin kot so: keramika, granit, pvc, klinker, epoksi, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C.

Barve

Bela, rumena in črna/rumena.

Odvisno od količine naročila vam lahko dobavimo različne barve in dimenzije. Za več informacij nas kontaktirajte.

Preizkusite pred nakupom

Ker se zavedamo velike izbire, vam z veseljem pošljemo vzorce označevalnih trakov. Želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Označevalni trakovi PermaSafety Smooth so izdelani z uporabo enakih metod, kot naši izvirni izdelki:

  • trdna, 1mm debela, homogena, deviška plastika,
  • posneti robovi,
  • 160μm visoko kakovostnega modificiranega akrilnega lepila, ki je prevlečeno od roba do roba.

Označevalni trakovi PermaSafety Smooth so primereni za področja, ki zahtevajo zelo stroge higienske standarde, in ne dopuščajo prostora, kjer bi se lahko razmnožile bakterije. Gladka površina, brez skritih predelov, omogoča lažje čiščenje. Označevalni trakovi PermaSafety Smooth so, tako kot naši standardni PermaSafety izdelki, popoln sistem za označevanje skladišč, proizvodnih obratov …

Za območja, kjer sta se je nekoč uporabljali le barva (umazano delo, ni trajna, območje uporabe se med in po uporabi zapre) in smola (umazano delo, ni trajna, območje uporabe je med in po uporabi nekaj časa zaprto) je sedaj na voljo PermaSafety označevalni sistem. PermaSafety je revolucioniral označevanje hodnikov skladišč in tovarn.

PermaSafety Smooth je primeren tudi za območja, kjer je estetski videz ključen. Zaradi svoje gladke površine omogoča lažje zlitje s prostorom in ohranja visok predstavitveni standard.

Trenutno vam ponujamo PermaSafety Smooth v kolutih dimenzije 50mm x 30m. Na voljo je v beli, rumeni in črno/rumeni barvi. Odvisno od količine naročila vam lahko dobavimo različne brve in dimenzije.