Razlika med PermaSafety in PermaSafety Route

Označevalni trakovi PermaSafety so naš izvirni izdelek za označevanje tal. Narejeni so tako, da vzdržijo večino testiranj v skladiščnih prostorih. Označevalni trakovi PermaSafety Route, so soroden izdelek, ki prav tako kot PermaSafety zadostIjo vsem zahtevam po stabilnosti. Oboji pa skladno izpolnjujejo vse zahteve po trpežnosti.

Kakšna je razlika med tema dvema proizvodoma je eno izmed največkrat zastavljenih vprašanj. Imata veliko podobnosti. Oba sta zelo trpežna in sta vodilna izdelka za uporabo v industrijskih objektih. Vendar pa med njima obstajajo manjše razlike, ki ju odlikujejo in sta uporabna vsak zase v specifičnih pogojih.

Njihova gradnja …

PermaSafety

PermaSafety je čvrst, enovit (homogen) izdelek iz „deviške“ plastike. Ker je PermaSafety tako debel (1mm plastike z dodatnimi 160μm lepila) ima ob straneh odrezane robove. Tako se prepreči dvigovanje in zatikanje. Vsak zvitek (rola) je izdelan posamično. Vsaka širina zahteva svoj zelo dragi stroj za izdelavo, zato imamo na voljo le širine 50mm, 75mm in 100mm. Zgornja površina je zaključena z blago proti-drsno teksturo ali gladko površino, enostavno za čiščenje.

PermaSafety Route

PermaSafety Route je na voljo do širine 1168mm. Filmi, ki so na voljo pri tej širini so pretanki za našo uporabo. Da bi dosegli želeno debelino za naše zahteve, je bilo potrebno proizvesti nekaj izvirnega. Združiti je bilo potrebno dva izredno debela filma. Vsak je debel neverjetnih 350μm. Zgornja površina ima blago protizdrsno teksturo.

Kaj lahko ponudi PermaSafety?

  • Zaradi homogene trdne konstrukcije barva ne bo zbledela, ne more se izpraskati in ne bo odstranjena s uporabo težkih topil, kot je MEK (metil-etil-ketone), toluen ipd.

  • Čvrsta plastika omogoča, z nekaj težavami pri začetni odstranitvi, da jo je moč enostavno odstraniti (npr. če se zamenja režim) v skladišču, proizvodnji …

  • Ogromna količina lepila za močan začetni oprijem in za dolgotrajno močno oprijemljivost.

Kaj lahko ponudi PermaSafety Route?

  • Ker je tiskani del prevlečen z debelo plastjo laminata, je tisk zaščiten. Torej, če je zahtevan črtast vzorec, potem je le ta popolnoma zaščiten saj ni izpostavljen na zgornji površini.

  • PermaSafety Route je na voljo v vseh širinah, zato je možen tisk na spodnji laminat z vsemi razpoložljivimi metodami tiska, tudi polno barvno tiskanje in grafika.

  • Fleksibilnost oblik in širin, saj nismo omejeni na določeno širino role. Dobavimo vama lahko različne širine in oblike.

  • Tanjša struktura je prednost, če vozila obračajo na traku.