Prožni protizdrsni trakovi TRaKIZA

Prožni protizdrsni trakovi imajo mehko teksturo na otip podobno gumi. Brez skritih predelov za umazanijo. Enostavni za čiščenje. Višja stopnja oprijema – protizdrsnost. Fleksibilni – upognejo se do 90°. Zaradi primernih barv in enostavnega čiščenja jih priporočamo tudi za označevanje stopnic.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Označevanje stopnic, notranji prostori, živilska industrija, na čolnih, bazenih, banjah, terasah …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, epoxy …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C

Barve

Črna, zelena, rumena, rdeča in bela.

prozni-protizdrsni-trakovi
crn-prozen-protizdrsni-trak

Črna

Bela

Rdeča
Pantone/RAL
032U/3020

Rumena
Pantone/RAL
114/1023

Zelena
Pantone/RAL
363/6001

prozni-protizdrsni-trakovi

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Prednosti:

  • mehka protizdrsna tekstura na otip podobna gumi,
  • brez skritih predelov za umazanijo,
  • enostavni za čiščenje,
  • večja protizdrsnost kot gumirani,
  • fleksibilni – upognejo se do 90°,
  • tudi za označevanje stopnic,
  • različne barve in širine,
  • tudi za živilsko industrijo.

Nadgradnja gumiranih protizdrsnih trakov
Vse odkar so se na tržišču pojavili prvi vodoodporni protizdrsni trakovi, smo bili presenečeni, kako priljubljeni so postali. Zaradi velikega zanimanja za ta protizdrsni izdelek vam predstavljamo še izboljšano različico. Sedaj vam lahko ponudimo izdelek z višjo stopnjo oprijema in popolnoma drugačnim občutkom. Naši prožni protizdrsni trakovi imajo raven oprijema, ki je bila prej možna le pri abrazivnih materialih.

Unikatna mehka protizdrsna tekstura enostavna za čiščenje
Prožni protizdrsni trakovi dajejo občutek kot, da so narejeni iz gume in ne plastike. Ta učinek gume ne samo, da je bolj privlačen na dotik, ampak daje izdelku tudi izjemno raven oprijema. Oprijem merimo s koeficientom trenja (COF). Višji koeficient pomeni, da je možnost zdrsa nižja. Da bi povečali stopnjo koeficienta trenja, je bilo potrebno spremeniti reliefni vzorec zgornje površine in dodati nekaj sestavin. Prožni protizdsrsni trakovi so primerni za uporabo v prostorih kjer hodimo bosi, za živilsko industrijo, za označevanje stopnic, ipd. Njihova unikatna površina je enostavna za čiščenje in ne bo poškodovala gole kože, copat ipd., kot je to značilno za abrazivne materiale.

Vodoodporni in fleksibilni
Prožni protizdrsni trakovi so vodoodporni. Lepilo ni narejeno na vodni osnovi, zato se v vodi ne bo razgradilo. Zgornja površina ne prepušča vode. Ob pravilni namestitvi se odlično obnesejo na plovilih, v tuš kabinah, in na drugih površinah, ki so v stiku z vodo.

Trakovi so dobavljivi v poljubni širini in v različnih oblikah. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali. Prožni protizdrsni takovi so zelo fleksibilni in se upognejo do 90° stopinj.