Prožni BGL protizdrsni trakovi TRaKIZA

Prožni BGL protizdrsni trak je vodilni neabrazivni protizdrsni material v industriji. Je samolepljiv. Razvit je bil tesno v povezavi s prožnim BG materialom. Prožen BGL protizdrsni material je bil razvit na željo številnih strank kot tanjša verzija prožnega BG materiala. Zaradi zmanjšane debeline je bolj fleksibilen in udoben.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

 Notranji prostori, živilska področja, sterilna območja,  kuhinje,  čolni, bazeni, stopnice, terase …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -10°C do +80°C.

Barve

Črna

Črna

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Tanjša in fleksibilnejša verzija Prožnega BG V3
Prožen BGL je vodilni neabrazivni protizdrsni material v industriji. Razvit je bil tesno v povezavi s prožnim BG materialom. Prožni BGL material je bil razvit na željo številnih strank kot tanjša verzija prožnega BG materiala. Zaradi zmanjšane debeline je bolj fleksibilen in bolj udoben.

Odličen oprijem
Neabrazivni materali so naš najhitreje rastoči izbor materialov. Čeprav zaenkrat ponujajo nižjo raven koeficienta trenja v primerjavi z našimi abrazivnimi protizdrsnimi materiali, pa se ta razlika hitro zmanjšuje. Vsi naši prožni in prožni grobi materiali presegajo raven Cof UKSRG določil za oprijem tako v suhih kot mokrih pogojih. Tako Prožni BG kot prožni BGL imata precej višje ravni oprijema kot je predpisano s standardi.

Močno izbočena tekstura
Tekstura površine prožnega BGL materiala je močno izbočena. Za razliko od standardnih reliefnih materialov (kot je naš gumirani), je globina profila pri prožnem BGL materialu veliko večja. Posledica tega je odličen oprijem materiala. Hibridna plastika iz katere so naši izdelki ponuja boljši oprijem v primerjavi s konvencionalno plastično folijo, pri kateri se ustvari oprijem, ko se ta ob pritisku vboči.

Enostavno čiščenje
Ker je naš prožen BGL material neabraziven ga lahko za razliko od abrazivnih uporabite kjer koli. Zaradi reliefnosti površine se umazanija in bakterije ne morejo nikjer nabirati. Ker je celotna površina materiala izpostavljena je mogoče temeljito in enostavno čiščenje. Za razliko od abrazivnih materialov, pri čiščenju ne bo prišlo do uničevanja krp in drugih pripomočkov za čiščenje.

Tudi za območja z visokimi higienskimi standardi
Neabrazivni protizdrsni materiali so idealni za uporabo v objektih za pripravo hrane, sterilnih prostorih, kuhinjah itd. Neabraziven material ne bo poškodoval ali odrgnil kože, zaradi česar je idealen za uporabo , kjer se zadržujejo otroci ali v bližini občutljive opreme …