Za varnost otrok in odraslih

Uporaba odsevnih elementov izboljša vidljivost od nekaj sto metrov in pri prižganih dolgih lučeh razdalje od enega kilometra. Nižje kot so odsevni elementi postavljeni, hitreje bo odboj luči opozoril voznika na oviro. Voznik potrebuje nekaj sekund od trenutka, ko je opazil, do trenutka ko reagira za zaviranje ali da se izogne oviri!

Uporaba

Za povečanje vidljivosti.

Primeri uporabe

Za otroke, odrasle,kolesarje …

Vrste odsevnih elementov

Odsevne zapestnice, obeski, telovniki, odsevniki za kolo in kresničke.

Barve

Zapestnice: rumena.
Kresničke: rumena, bela in oranžna.
Obeski: rumena, bela, vijolična, zelena in rdeča.

Podroben opis

Odsevne zapestnice

Odsevne zapestnice izboljšujejo vidljivost in varnost v cestnem prometu. Omogočajo maksimalno učinkovitost odsevnega materiala, tako za otroke kot tudi odrasle. Zagotavljajo visoko prepoznavnost, saj se v temi svetijo. Idealen je za večerne promocije, prireditve, šole in vrtce. Na odsevne zapestnice vam lahko natisnemo tudi vaš logotipVelikost: 340x30mm. Po naročilu tudi druge dimenzije.

Odsevni obeski

Odsevni obeski so namenjeni večji vidljivosti in prepoznavnosti otrok in odraslih v cestnem prometu. Odsevne, mehke kresničke so kot obesek za otroke in odrasle primerne za šolske torbe, vozičke za otroke, nahrbtnike. Namenjene so za večjo vidljivost in prepoznavnost ponoči.

Idealni tudi kot promocijski material. Na odsevne obeske vam lahko natisnemo tudi vaš logotip.

Odsevni telovniki

Odsevni telovniki omogočajo dobro prepoznavnost uporabnika. Namenjeni so za večjo vidljivost v cestnem prometu, za večjo varnost za cestno delo, gradbeništvo in ostala zunanja dela. V ponudbi so odsevni telovniki v rumeni barvi in v različnih velikostih (L, XL, XXL). Na odsevne telovnike vam lahko natisnemo tudi vaš logotip.

Odsevnik za kolo

Izboljšajo vidljivost in varnost v cestnem prometu. Izdelek ustreza standardu EN 13356. Namenjeni so za večjo vidnost uporabnika v nevarnih situacijah, ne glede na vir svetlobe podnevi in pri osvetlitvi ponoči.

Kresničke

Kresničke so kot prosto viseči proizvodi, ki se jih nosi za boljšo vidljivost in prepoznavnost v cestnem prometu za otroke in odrasle. Namenjene so za večjo vidnost uporabnika v nevarnih situacijah, ne glede na vir svetlobe podnevi in pri osvetlitvi ponoči. V ponudbi so kresničke v obliki medvedka v beli in rumeni barvi. Velikost: 70mm