Prilagodljivi protizdrsni trakovi TRaKIZA

Prilagodljivi protizdrsni trakovi so primerni za neravne površine in površine posebnih oblik. Prilagodljiv material za ta protizdrsni trak je mehka aluminijasta folija, vrhnji del pa je premazan z debelo plastjo aluminijevega oksida – peščenjaka. Ko ga namestite, prevzame obliko neravne pohodne pločevine.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Zasilne stopnice, označevanje stopnic in nivojskih prehodov, …

Primerne površine

Pohodni rebrast aluminij, pohodna pločevina – solza, površine posebnih oblik iz pločevine, …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +160°C

Barve

Črno/rumena, črna, oranžna in rumena.

Črna

Rumena

Oranžna

Črna/rumena

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Za neravne površine in površine posebnih oblik
Prilagodljivi protizdrsni trakovi so praktični protizdrsni trakovi, primerni za neravne površine in površine posebnih oblik. Na voljo so štiri specifično industrijske barve (črna, rumena, črno-rumena in oranžna). Prilagodljiv material za ta protizdrsni trak je mehka aluminijasta folija, vrhnji del pa je premazan z debelo plastjo aluminijevega oksida – peščenjak.

Zaščita pred požarom
Ko ga namestite, prevzame značilnosti rebrastega pohodnega aluminija. Ker pa nima vgrajenega spomina, se ne bo dvigal ali premikal. Ni izdelan iz plastike in ima sekundarno lastnost, zaščito pred požarom. Naš izdelek je pri civilni letalski upravi posebej preizkušen za test gorljivosti. Na voljo v kosih ali kolutih.