Fotoluminiscentni označevalni trakovi Hazard

Fotoluminiscentni označevalni trakovi Hazard – svetleči v temi so naslednji korak pri razvoju naših standardnih fotoluminiscentnih trakov. S spremembo oblikovanja in dodanimi črnimi našitki pod kotom 45º, so le ti bolj vidni in zato veliko bolj opazni. Tako kot ostali, so tudi ti trakovi samolepljivi. Fotoluminiscentni označevalni trakovi Hazard, svetleči v temi, so kot nalašč za uporabo na stopniščih, pešpoteh, območjih dostopa, izhodih …

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -5°C do +50°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Fotoluminiscentni označevalni trakovi Hazard – svetleči v temi,  so naslednji korak pri razvoju naših standardnih fotoluminiscentnih trakov – svetlečih v temi.

Majhna pomanjkljivost konvencionalnih fotoluminiscentnih trakov je njihova navadna barva, ki podnevi ni najbolj živahna. Podnevi je trak blago rumene barve. S spremembo oblikovanja in dodanimi črnimi našitki, ki tečejo pod kotom 45 ° po vsej dolžini materiala je le ta bolj viden in zato veliko bolj opazen. Pod umetno ali naravno svetlobo imajo fotoluminiscentni trakovi Hazard rumen odtenek, ko pa luči ugasnejo zeleno svetijo. Črni deli ne svetijo in ostanejo v vseh svetlobnih razmerah enaki.

Hazard – svetleč v temi je kot nalašč za uporabo na stopniščih, pešpoteh, območjih dostopa, izhodih …

Fotoluminiscentni označevalni trakovi Hazard imajo zelo razumno ceno in ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Njihova samolepilna podlaga omogoča dober oprijem na skoraj vseh površinah in tako omogoča dolgotrajno uporabo (več let).

Največja širina role je 585mm, večina rol je dolgih 10m. Dobavimo vam lahko role različnih dolžin in širin. Prav tako so vam na voljo številne oblike.

Za več informacij in naročila vzorcev nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu.