Super svetleči protizdrsni trakovi

Naši neabrazivni visoko kakovostni fotoluminiscentni protizdrsni trakovi omogočajo uporabo tudi na območjih kjer hodimo bosi. S pomočjo nove tehnologije se je svetilnost naših prvih neabrazivnih fotoluminiscentnih protizdrsnih trakov podaljšala. To pomeni, da dlje časa svetijo.

Visoko kakovostni fotoluminiscentni protizdrsni trakovi T3452 so prva inovacija pri naših fotoluminiscentnih izdelkih. Ohranjajo pa določene značilnosti kot je samolepljivost.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -10°C do +80°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Pred nakupom preizkusite

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Naši visoko kakovostni fotoluminiscentni protizdrsni trakovi T3452 so primerni za številne aplikacije. Najbolje se obnesejo v notranjih prostorih, kot so stopnišča in hodniki. Z njimi si zagotovite jasno označene poti in izhode v primeru izpada elektrike. Za varno prispetje do izhoda tudi iz višjih nadstropij.

Neabrazivni material omogoča uporabo tudi na območjih, kjer hodimo bosi oz. na območjih, ki so izpostavljena vodi. Vključno z območji, kjer so zahtevani strogi higienski standardi. To povečuje možnosti uporabe in poveča izbiro za uporabnika. Tako kot naša celotna neabrazivna linija protizdrsnih trakov, je T3452 preprost za čiščenje. Zaradi nižjega reliefa preprečuje zbiranje bakterij in ne poškoduje čistilne opreme.

Visoko kakovostni fotoluminiscentni protizdrsni trak T3452 ima visoko stopnjo svetilnosti, ki dejansko presega regulativne zahteve. Zahteve določajo, da mora biti stopnja svetilnosti 30mcd / m2 (millicandela na kvadratni meter) in 4.4 mcd / m2 za 60 minut. Vrednosti T3452 pa znašajo kar 107 mcd / m2 za 10 minut in 32 mcd / m2 za 60 minut. Kot lahko vidite, vrednosti T3452 daleč presegajo vse zahteve. To pomeni, da opravlja ta trak svojo nalogo boljše, kot so trenutno najvišje zadani standardi. Učinkovito osvetljena izhodna pot brez dodatne električne energije je stroškovno učinkovita rešitev.

Drugi standard, za katerega smo ponosni, da smo ga presegli, sestavljajo 4 deli. Prvi pojasnjuje metode merjenja „Afterglow“ uspešnosti, ki pomaga bralcu razumeti proces. Drugi je dejanski postopek merjenja „Afterglow“ učinkovitosti izdelka v njegovem okolju uporabe. Tretji del določa zahteve, ki morajo biti izpolnjene, da izdelek opravi pregled. Četrti, zadnji del, pojasnjuje minimalne vrednosti svetlosti, vključno z obsežnimi zahtevami, povezanimi z uporabo. Rezultati se merijo na enak način kot ostali standardi. S povzetkom učinkovitosti v časovnih obdobjih 10 in 60 minut. Z rezultati 299 mcd / m2 za 10 minut in 40 mcd / m2 za 60 minut, je izdelek uvrščen v najvišji razred D. To je občudovanja vredno.

Visoko kakovostni fotoluminiscentni protizdrsni trakovi  T3452 so na voljo v rolah do 584mm širine in različnih oblikah. Za možnosti po meri nas kontaktirajte.