Fotoluminiscentni talni označevalni trakovi PermaSafety

Izredno trpežni označevalni PermaSafety trakovi so na voljo tudi kot fotoluminiscentni talni označevalni trakovi (svetleč v temi). So trpežni, učinkoviti in enostavni za uporabo, kot naši navadno obarvani PermaSafety trakovi.
V temi oziroma slabo osvetljenih prostorih oddajajo živahen, zelen sij. S tem se zagotovi varen prehod po hodnikih, skladiščih, tovarnah in distribucijskih centrih.Fotoluminiscentni PermaSafety trakovi so tako kot ostali PermaSafety trakovi samolepljivi.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

V skladiščih, proizvodih, na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Pred nakupom preizkusite

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Fotoluminiscentni talni označevalni trakovi PermaSafety imajo enako sestavo kot ostali izdelki te linije. Svetleče lastnosti so konsistentne po celotnem traku. To pomeni, da tudi če se trak popraska ali strga vseeno enakomerno sveti. Lastnost, ki je prisotna v vsakem delu materiala zagotavlja največjo možno vidljivost in varnost.

Vzdržljiva sestava zagotavlja, da je odstranitev prav tako enostavno, kot montaža.

Trak se napolni z naravno ali umetno svetlobo. To pomeni, da deluje za funkcionalno količino časa.

Fotoluminiscentni talni označevalni trakovi PermaSafety so na voljo v rolah velikosti 50 mm, 75 mm in 100 mm širine in 30 metrov dolžine. Kot pri skoraj vseh naših izdelkih, vam lahko dobavimo trakove različnih dolžin, širin in oblik.