Ojačani protizdrsni trakovi TRaKIZA

Naši ojačani protizdrsni trakovi omogočajo nove načine uporabe. So samolepljivi in imajo debelejšo plast lepila. Uporabni tudi na podlagah iz kovine in kamna, kjer se lahko pojavijo razpoke do kar 2mm. Omogočajo blazinjenje površin kot so npr. jeklene plošče.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo

Primeri uporabe

Stopnice, nivojski prehodi, …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, jeklo …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C

Standardne barve

Črna

Črna

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli barvi po Pantone ali RAL lestvici.

Kako lahko vidim trak na lastne oči?

Z veseljem vam pošljemo vzorce, saj želimo, da vidite ta edinstven izdelek iz prve roke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb “Zahtevaj vzorec”, izpolnite podatke in vam bomo poslali željen vzorec.

Podroben opis

Vsi naši protidrsni materiali so dovolj močni, da zdržijo industrijsko uporabo in še več. Kljub temu pa je veliko strank izrazilo željo in potrebo po debelejšem protizdrsnem materialu. Proizvodnja debelejšega protizdrsnega materiala pa ni tako preprosta.

V letu 2015 je na tržišče prišel nov zelo debel protizdrsni material, katerega debelina znaša kar 2mm. Da bi se zagotovila konstantna kvaliteta, ki odlikuje vse ostale naše protizdrsne trakove je bilo potrebno veliko spreminjanja in vlaganja v novo proizvodno opremo.

Tako je sedaj na voljo debelejši protizdrsni material, v črni barvi, debeline 2mm, z vrsto granulacije (površine), ki je nekje med standardno in prilagodljivo.

Naš novi 2mm debeli protizdrsni material je debelejši zaradi lepljive snovi, ki se nanese na podlago in omogoča številne nove načine uporabe. Uporaben je predvsem na neravnih površinah ker odstrani nevarnost spotikanja, hkrati pa poskrbi, da so stopnice in poti varne proti zdrsom.

Zaradi debeline je uporaben predvsem na neravnih površinah kot so kovina in kamen, kjer lahko razpoke in vdolbine dosežejo tudi 1,8 do 2mm in je naš standardni protizdrsni material neuporaben.

Nekateri ljudje na splošno raje izberejo debelejši material. Pogosto se 2mm izdelek uporablja na plovilih in tleh izdelanih iz jeklenih plošč, saj debelina materiala omogoča oblazinjenje površine.

Dobavljiv je v rezanih kosih ali na kolutih od 20mm do 1170mm v širino in 18,3m v dolžino. Ne glede na debelino materiala je na voljo po zelo konkurenčnih cenah.