Super svetleči označevalni trakovi

Naši novi visoko kakovostni fotoluminiscentni označevalni trakovi se uporabljajo za razmejitve v zgradbah, zlasti na območjih, ki so podvržena izpadom električne energije. S trakovi označimo poti tako, da jih nalepimo na obzidne letve, okvirje vrat in ročaje. Visoko kakovostni označevalni trakovi se napajajo s pomočjo naravne ali umetne svetlobe. Takoj, ko ugasnejo luči oz. ko se stemni, se aktivirajo in oddajajo svetlobo. Tako zagotovljajo da so prehodi, stopnišča, vhodi in izhodi dovolj osvetljeni.

Visoko kakovostni fotoluminiscentni označevalni trakovi se od navadnih ločijo po moči in količina časa, ko ti žarijo potem, ko ugasnejo luči. Na voljo so v dveh različicah, Super in Premium.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

Na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +90°C

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Visoko kakovostni fotoluminiscentni označevalni trakovi
Naši novi visoko kakovostni označevalni trakovi – svetleči v temi, so podobno kot naši dosedanji označevalni trakovi – svetleči v temi, gladki fotoluminiscentni trakovi, ki se uporabljajo za razmejitve v zgradbah, zlasti na območjih, ki so podvržena izpadom električne energije. Osnovna folija je impregnirana s fotoluminiscentnim prahom, ki se napaja s pomočjo naravne ali umetne svetlobe. Takoj, ko se luči ugasnejo oz. ko se stemni, se trak aktivira in zeleno sveti.

Da se površina traku ne bi uničila, ga ne smemo uporabljati tam kjer se hodi. Poti označimo tako, da trak nalepimo na obzidne letve, okvirje vrat in ročaje.

To kar loči naš visoko kakovostni trak od navadnega, sta moč in količina časa, ko ta žari potem, ko ugasnejo luči. Visoko kakovostni fotoluminiscentni označevalni trakovi so na voljo v dveh različicah, Super (S8154) in Premium (P8152). Razlika med njima je v klasifikaciji.

Po DIN 67510 in ISO standardih se fotoluminiscentni material razvršča v štiri glavne razrede A, B, C in D.

Razrede določimo na podlagi svetilnosti fotoluminiscentnega materiala, ki je izražena v kandeli na kvadratni meter (cd / m2). Za lažjo ponazoritev, naj omenimo, da sveča oddaja svetlobo okoli 1 kandele. 1 kandela je 1000 milikandel. Fotoluminiscentni materiali se uvrščajo v razrede na podlagi tega, koliko svetlobe sprva oddajajo in kako dolgo traja, da pridejo do ravni, ko svetloba, ki jo oddajajo ni več vidna za človeško oko (to je 0.32 mcd / m2 ).

Visoko kakovostni fotoluminiscentni trakovi Premium
So naši najbolje uvrščeni trakovi. Uvrščeni so v razred C, kar pomeni, da bo od prve aktivacije preteklo 1800 minut (oz.30 ur), da bodo dosegli svetilnost 0.32 mcd / m2. Pri Super različici ( razvrščeni v razred A) pa več kot 600 minut (oz. več kot 10 ur), da se doseže svetilnost 0.32 mcd / m2.

Kot je razvidno, 8152 Premium trak sveti veliko dlje kot 8154 Super, vendar je Super 8154 še zmeraj učinkovit material, ki sveti v temi. Ponujamo vam obe novi različici (Super in Premium) visoko kakovostnih fotoluminiscentnih označevalnih trakov, ki ustrezajo različnim zahtevam.

Oba sta na voljo v rolah različnih velikosti od 15mm do 1220mm. Na zalogi imamo role dolžine 15m, možno pa je dobiti tudi role do 50m dolžine.

Za več informacij in naročila nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu.