Fotoluminiscentne talne oznake

Za označevanje zasilnih ali požarnih izhodov vam ponujamo naše stroškovno učinkovite, fotoluminiscentne talne oznake. Oznake so velikosti 400mm x 400mm in imajo zaobljene vogale (za večjo vzdržljivost). Trajno lepilo omogoča odličen oprijem na večini površin. Fotoluminiscentne talne oznake so na svetlobi zeleno bele barve, ko se stemni pa postanejo črne z žareče belimi polnili.

Uporaba

Za različno označevanje.

Primeri uporabe

za označevanje, izhodov, vhodov, kot smerokaz …

Primerne površine

Za večino gladkih površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, epoksi, pvc, klinker, beton …

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Podroben opis

Naše fotoluminiscenčne talne oznake so stroškovno veliko bolj učinkovite kot oznake, ki jih je potrebno napajati z elektriko.

Varnostna opozorila lahko namestite v nekaj minutah in takoj hodite po njih. Nudijo izjemno vrednost. Da se preprečijo poškodbe tiska, so vse oznake plastificirane. Trajno lepilo omogoča odličen oprijem na večini površin. Zagotavljajo dolgoletno uporabo.

Laminirana površina v kombinaciji z lepilom visoke kakovosti zagotavlja izdelek, namenjen za industrijsko uporabo. Mogoče jih je namestiti na skoraj vse ravne podlage.

Odvisno od količine vam lahko dobavimo različne oblike, besedilo itd. po meri. Glede minimalne količine nas kontaktirajte.