Protizdrsni trakovi TRaKIZA Marine

Marine protizdrsni trakovi so naši prvi izdelki, ki so garantirano 100% odporni na sol. Namenjeni so za uporabo na kateremkoli vodnem plovilu na odprtem morju. Primerni so za čolne, jadrnice, športna plovila, jahte, transportne ladje …

Uporaba

Za območja v stiku s slano vodo

Primeri uporabe

plovila (čolni, jahte, …), športna plovila (športne jadrnice, vodni skuter, …), stopnice…

Primerne površine

Za večino gladkih površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, epoxy …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od – 30ºC do +70ºC

Standardne barve

Črna, modra in siva.

Črna

Siva
Pantone/RAL
422U/7042

Modra
Pantone/RAL
300U/5017

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katerokoli širino role in katerokoli obliko. Dobavimo jih lahko tudi v katerikoli Pantone ali RAL barvi.

Preizkusite pred nakupom

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce protizdrsnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Garantirano 100% odporen na sol.
Je naš prvi protizdrsni trak, ki je garantirano 100% odporen na sol. V primerjavi z našimi standardnimi in gumiranimi protizdrsnimi trakovi, ima protizdrsni trak Marine pomembno prednost. Nobeden od naših drugih standardnih in gumiranih protizdrsnih trakov, z izjemo protizdrsnega traku odpornega na kemikalije, ni 100% odporen na sol. Zagotavljamo vam, da ima protizdrsni trak odporen na sol ob pravilni namestitvi (na čisto in suho površino) izjemno življenjsko dobo. Z uporabo naših pomožnih izdelkov se življenjska doba izdelka še podaljša.

Varnost in udobje – tudi za boso nogo
V nasprotju z našimi abrazivnimi trakovi se za izdelavo protizdrsnega traku -Marin uporablja S2 pesek, ki je bolj podoben majhnim steklenim zrnom, kot pa ostrim granulam aluminijevega oksida, ki se uporabljajo pri abrazivnih trakovih. S tem se zagotavlja učinkovita protizdrsnost v izjemnih situacijah in udobje za hojo z boso nogo. Zaradi tega je primeren za uporabo na izletniških plovilih, kjer poskrbi za varnost in udobje, odlično pa se izkaže tudi v bolj zahtevnih situacijah (na tekmovalnih čolnih in jahtah, na trgovskih ladjah …).