Fotoluminiscentni protizdrsni trakovi

Fotoluminiscentni protizdrsni trakovi so se prvič na tržišču pojavili leta 1998. Ker so predstavljali novost brez primerjave, smo bili prepričani, da velikega interesa zanje ne bo. Vendar smo se motili. Postali so zelo popularni.

Da bi zagotovili visoko vidnost in učinkovitost fotoluminiscentnih protizdrsnih trakov, posedujejo dve ločeni ravni fotoluminiscentnih premazov. Tako kot standardni protizdrsni trakovi so tudi fotoluminiscentni samolepljivi.

Uporaba

Za zunanjo in notranjo uporabo.

Primeri uporabe

na stopnicah, terasah, vhodih, hodnikih, pisarnah, izhodih …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton …

termometer-icon

Temperaturna odpornost

Od -30°C do +70°C.

O svetilnosti

Svetilnost 0,32mcd/m² je najnižja svetloba, ki jo človeško oko še zazna.

Odvisno od količine naročila lahko trakove razrežemo na katero koli širino role in katero koli obliko.

Pred nakupom preizkusite

Zavedamo se velike izbire in vam z veseljem pošljemo vzorce fotoluminiscentnih trakov, saj želimo, da vidite in preizkusite te edinstvene izdelke. Prosimo, pišite nam s klikom na gumb „Zahtevaj vzorec“, izpolnite podatke in poslali vam bomo želen vzorec.

Podroben opis

Podnevi so fotoluminiscentni protizdrsni trakovi blago rumene barve. V temi oz. kadar ugasnejo luči, pa oddaja zeleno svetlobo. Fotoluminiscentni protizdrsni trakovi se lahko napajajo z naravno svetlobo ali s pomočjo svetlobne razsvetljave. Trajanje emisije (oddajanje) svetlobe se spreminja in je odvisno od količine prejete svetlobe. Ponavadi se sprosti v obdobju nekaj ur.

Naši fotoluminiscentni materiali ne vsebujejo radioaktivnih delcev, zato se lahko uporabljajo v številnih okoljih. Barvi med katerima lahko izbirate sta navadna ali hazard (rumeno črna).

Idealeni za poudarjanje nevarnih območij, še posebej tistih, ki so nagnjena k izpadom električne energije.

Protizdrsna površina naših fotoluminiscentnih protizdrsnih trakov je vodilna mineralna površina v industriji. Raven oprijema je daleč nad določeno oz. predlagano mejo, ki jo določa protizdrsna zakonodaja (tako v Evropi kot ZDA, Veliki Britaniji in Avstraliji). Globok profil pomaga preprečevati zamašitve zaradi umazanije ali prahu, ki sta pogosto prisotna v industrijskih aplikacijah.

Materiali so testirani po DIN, Pendulum in ASTM kriterijih. Certifikati in potrdila so na voljo po elektronski pošti.

Fotoluminiscentni protizdrsni trakovi so na voljo v rolah ali v različnih oblikah. Standardna dolžina role je 18,3m. Možna pa je katera koli dolžina od 3 do 100m. Izbirate lahko med poljubnimi širinami rol. Oblike po naročilu so lahko poljubnih velikosti.