Talne oznake PermaSafety Cover

Talne oznake PermaSafety Cover z dizajnom po meri so najnovejši dodatek k PermaSafety označevalnemu sistemu. Talne oznake PermaSafety cover so izredno trpežen označevalni sistem za tla, ki je prilagodljiv s strani končnega uporabnika (enostavno in brez min. količine pri naročanju). Talne oznake PermaSafety Cover so samolepljive in enostavne za uporabo.

Uporaba

Za označevanje tal, sten in vrat.

Primeri uporabe

Skladišča, proizvodne hale, hodniki, vhodi, pisarne …

Primerne površine

Za večino površin kot so: les, kamen, keramika, marmor, granit, pvc, klinker, beton, epoksi …

Barve

Črna, bela, zelena, rumena in modra.

Podroben opis

Na zalogi imamo veliko izdelkov za označevanje tal v skladiščih, proizvodnjah, ipd., vendar do sedaj nismo bili sposobni dobavit talne oznake z dizajnom po meri. Talne oznake PermaSafety cover so najnovejši dodatek k PermaSafety označevalnemu sistemu.  So izredno trpežen označevalni sistem za tla, ki je prilagodljiv s strani končnega uporabnika (enostavno in brez min. količine pri naročanju).

Talne oznake PermaSafety Cover so dobavljive v dveh različnih velikostih – za A4 in A5 format. Za PermaSafety Cover – sistem za označevanje tal ne potrebujete drugega grafičnega podjetja. Potrebujete le osnovni pisarniški tiskalnik (inkjet ali laser) in že lahko tiskate v vseh barvah. Tiskate lahko na navaden papir.