Zakaj naši protizdrsni trakovi?

Kvaliteta protizdrsnih trakov:

Večina protizdrsnih trakov ustreza vsem svetovnim zahtevam, vendar je sama življenjska doba odvisna od veliko dejavnikov.

Primer: Nekateri proizvajalci uporabljajo tanjšo plast lepila, PVCja, peščenjaka in manj smole. Zaradi tega se prej obrabijo in jih je tudi težje odstranit, ker tajnši kot je trak težje ga je odstranit

Kvalitetni in trpežni protizdrsni trakovi se vam dolgoročno obrestujejo, saj ni potrebno tako pogosto odstranjevati obrabljene protizdrsne trakove ter kupovati in lepiti nove. Tajnši kot je protidrsni trak, ki ga odstranjujete, težje ga je odstranit, saj se razleti na male koščke.

Soglasja (homologacija)

Našo odgovornost jemljemo resno. Trakovi so testirani v neodvisnih mednarodno priznanih laboratorijih. Podatkovni listi so na voljo na zahtevo, ki pokažejo vse pomembne tehnične podatke. Odvisno od posebnih zahtev lahko priskrbimo tudi proti požarne certifikate, dima, prevodnosti itd.. Ker ima vsaka industrija svoje posebne nianse imamo na primer približno 20 različnih testov vnetljivosti za naše protidrsne talne trakove.

Velika izbira različnih barv, vrst in širin

Ponujamo vam kompletno zbirko samolepilnih protizdrsnih materialov. Standardni program predstavljajo protidrsni trakovi s površino, podobno brusnemu papirju. Na voljo v 11 standardnih barvah + prozorna + svetleči v temi. Gumirani in ostali bolj gladki protizdrsni trakovi so idealni tam, kjer hodimo bosi, na primer na plovilih, v kopalnih kadeh, na kopališčih, živilskih območjih, bazenih, kjerkoli drugje v notranjih prostorih itd., protizdrsne plošče pa so idealne za takojšno namestitev v prostorih, kjer ne sme drseti. Prilagodljivi protidrsni trakovi so izdelani za nepravilne površine, kot je rebrasti pohodni aluminij. Širine od 19mm do 1194mm